Deltagere 2004

Jonas Runnberg
René Knudsen
Lars Jeppesen
Paul Cunningham

Paul CunnighamPaul Cunningham - deltager og vinder 2004 -2006.
Dommer i 2011
Paul Cunnigham er født i England. Han har læst sig til sin viden og fået praktisk erfaring af flere engelske mesterkokke. Han har nu været 9 år i Danmark og har markeret sig som en af landets absolutte topkokke, både da han blandt andre steder var på Søllerød Kro og på Plaza. Hans egentlige gennembrud  kom i december 2001 og åbnede Restaurant Coquus der lå i Gothersgade i det indre København.

Paul Cunningham bekender sig til det franske køkken, men hælder mest til den klassiske udgave. Dog ikke så meget, at der ikke også er plads til inspiration fra andre landes køkken. Også det danske køkken - og i særdeleshed sæsonens danske råvarer er med i Paul Cunninghams kogekunst.

Paul Cunninghams nuværende arbejdsplads: The Paul i Tivoli

Lars JeppesenTidligere pølsemand, tidligere cafeejer, tidligere byrådskandidat og tidligere kok på Søværnets minelægger "Fyen". Chefkok på Sæby Søbad frem til og med juli 2004.

Nuværende arbejdsplads Elbjørn:
Lars Jeppesen og hans kæreste har omdannet en af søværnets isbrydere til en flydende restaurant, der skal ligge til kaj i Ålborg nær Limfjordsbroen.

På Elbjørn er køkkenet dansk/fransk inspireret med udgangspunkt i gode nordjyske råvarer.

René KnudsenRené Knudsen har en 6 årig uddannelse som kok og tjener. Blev rig på erfaring efter at have arbejdet på de hollandske Antiller,  "Det danske hus" i Paris og i London.
I Danmark har han arbejdet på bla. de 4 årstider i Århus og åbnede sin egen restaurant René på Vor Frue Kirkeplads i Århus for ca. 17 år siden.  Restaurant Réne blev af mad-magasinet "Smag & behag" udnævnt til en af landets 10 bedste restauranter.
 Som 42 årig købte han Hotel Ritz i Århus og restauranten er nu flyttet til hotellet.

"For dronningen og hver mand..." Det er efter denne recept han driver restauranten.
René henvender sig til hele den brede befolkning. Det er muligt at få en Ritz-menu, som typisk er lavet af gode danske råvarer men det er også muligt at få en lidt mere eksklusiv René-menu, som er baseret på luksusvarer.    Køkkenet kalder han det fleksible køkken, fordi man er med på det hele, samtidig er alt hjemmelavet og kvaliteten i top.
Uanset hvem kunden er og hvad der bestilles er servering og kvalitet den samme. Prisniveauet er ikke højere end at alle har råd til at spise på Restaurant René.

Jonas Runnberg Jonas Runnberg er svensk kok. Han er Kökansvarig på  restaurant "Gabriel", der ligger i Feskekörka (fiskekirken) i Göteborg.

Feskekörka (fiskekirken), blev bygget i 1874 som Göteborgs første fiskehall. Fisketorvet og fiskehallen fungerede, som byens midtpunkt vedr. salg af fisk frem til 1910, hvor den nye fiskerihavn blev bygget.Der har været meget omtale at byggeriet, og folket i Göteborg var hurtige til at døbe fiskehallen "Feskekörka", som jo er et navn der stadigvæk gælder i dag.I dag fungerer Fisk & Skaldyrsrestaurant " Gabriel"  i Feskekörka (fiskekirken). Den ligger i et unikt miljø og tilbyder alt fra rejesandwich til hummere, østers og fiske suppe mm.

www.restaurangguiden.com