Deltagere 2006

Simon Brunsvig Tønsager
Paul Cunnigham
Kasper Nielsen
Jonas Brunsvig Tønsager

Paul CunnighamPaul Cunningham - deltager og vinder 2004 -2006.
Dommer i 2011
Paul Cunnigham er født i England. Han har læst sig til sin viden og fået praktisk erfaring af flere engelske mesterkokke. Han har nu været 9 år i Danmark og har markeret sig som en af landets absolutte topkokke, både da han blandt andre steder var på Søllerød Kro og på Plaza. Hans egentlige gennembrud  kom i december 2001 og åbnede Restaurant Coquus der lå i Gothersgade i det indre København.

Paul Cunningham bekender sig til det franske køkken, men hælder mest til den klassiske udgave. Dog ikke så meget, at der ikke også er plads til inspiration fra andre landes køkken. Også det danske køkken - og i særdeleshed sæsonens danske råvarer er med i Paul Cunninghams kogekunst.

Paul Cunninghams nuværende arbejdsplads: The Paul i Tivoli

Kasper NielsenKasper Nielsen har været vidt omkring i gastronomiens verden siden han blev udlært i 1995 på Brøndums Hotel i Skagen.

I første omgang gik rejsen rundt i det nordjyske, blandt andet til Rold Storkro og et job som køkkenchef på Luneborg Kro. Herefter gik turen til Frankrig, hvor udfordringen var en stilling som køkkenchef på restauranten
L ´Herpie i Alpe D ´Huez.

Turen gik tilbage til det Nordjyske. Blandt andet til lærestedet, Brøndums Hotel, hvor Kasper var køkkenchef i 3 år, inden han i 2004 begyndte som souschef på det nyrestaurerede Ruths Hotel i Skagen.

Kaspers bidrag til gastronomien går dog langt videre end bedrifterne i de rastauranter, der har nydt godt af hans talent. Han har blandt andet været medforfatter til bogen "Brøndums Hotel - Stedet og Maden", udviklet opskrifter og været kursusleder på Fiskens Hus i Skagen.

Udover meritterne ved Kokke-olympiaden 2004 sammen med National Culinary Team of Denmark, har Kasper blandt andet vundet "Årets Julesild 2001" og den nordiske konkurrence "Flirting with seafood 2005".

 Jonas Brunsvig TønsagerJonas er født den 25. oktober 1978.

   Fra juli 1997 - marts 2000 - Kokkeelev hos Freelance Kokken i Århus.
   Fra marts 2001 - maj 2001 - Kokkeelev på Restaurant Seafood i Århus

   April 2001 - april 2002 - Kok på Restaurant Seafood i Århus.
   April 2002 - oktober 2003 - Chef De Partie på Restaurant Le Fumoir i Paris.
   Oktober 2002 - oktober 2003 - Souschef på Restaurant Seafood i Århus.
   November 2003 - januar 2004 - Souschef på Restaurant The Aquarium i London.
   April 2004 - december 2004 - Kok på Molskroen ved Femmøller Strand.
   Marts 2005 - april 2006 - Køkkenchef under Søren Pedersen på Norsminde Kro.
   April 2006 - ? - Souschef på Restaurant Det Gamle Mejeri (Vilhelmsborg) www.detgamlemejeri.dk

   Jonas skriver i øjeblikket til tillægsmagasinet MUST for Jyllandsposten månedligt, sammen med sin tvillingbror Simon Tønsager.
   Deltager desuden i nationale og internationale konkurrencer i østersåbning, med følgende pladseringer: DM nr. 2, EM nr. 7, Nordiske Mesterskaber nr. 5, Skandinaviske Mesterskaber nr. 5 og deltager desuden i Mesterskaber i Canada til september.

Simon Brunsvig TønsagerSimon er udlært ved René Knudsen på Hotel Ritz i Århus og drog efter endt læretid til Paris, hvor han var chef de parti på Le Fumoire.
Siden da har han arbejdet som kok på Rosdahls i Aalborg, som souschef på fiskerestauranten Seafood i Århus og var som køkkenchef med til at starte den daværende Restaurant Grill Bar op i Århus.

I dag prøver han kræfter i det københavnske som souschef på Den Røde Cottage i Klampenborg.

Simon nærer en forkærlighed for fisk og skaldyr, hvilken han blandt andet dyrker i forbindelse med danske og nordiske mesterskabskonkurrencer i østersåbning, hvor han har deltaget flere gange.

Desuden har han sammen med sin tvillingebror et fast madindlæg i Jyllandspostens tillægsmagasin MUST.