Betina Repstock

Betina RepstockBetina Repstock - Vinder af "Den gyldne Jomfruhummerklo 2007", dommer i 2008

Jeg er udlært kok på Hotel Admiralen i København. I en 2 årig periode var jeg kantineleder hos K.A.B i København og derefter gik turen til Restaurant La Côte på Hotel Carlton i Cannes, Frankrig.

Senere fik jeg ansættelse hos Jan Hurtigkarl, Kong Hans, Henne kirkeby kro og sidst hos Krogs Fiskerestaurant i København, inden starten af Restaurant Røgeriet i 1997 i Rungsted.

 Jeg var medejer af og køkkenchef på Restaurant Røgeriet i  7 år. Restaurant Røgeriet var en fiskerestaurant beliggende i første række på Rungsted seaside, baseret på et sæsonrelateret menukort.

I år 2000 åbnede Restaurant Røgeriet en tapasbar, kaldet Tapas Bars, ligeledes beliggende på Rungsted Havn.

 Efter afsluttet salg af Tapas Bars og Restaurant Røgeriet har jeg blandt andet sejlet i 10 uger i Det Caribiske Øhav, som privatkok for en engelsk musikker.

Alberto k på SAS Royal, var det næste 4 år med høj, anmelder og gæsteroste gastronomi i Arne Jacobsens ånd.
Alberto K kom op at køre med fuld belægning og dermed fuld fortjenste

2008 er året hvor Repstock aps. ser dagens lys. Alle de opgaver jeg altid har udført bliver nu udført herfra. Så som Food styling, rådgivning, opskrifter, konsulent, events.

Født i 1968

Min fritid går til dels med oliemaling på lærred, sejlads og ellers arrangementer inden for faget

Uddannelse:

Udlært som kok i 1989, bestået med broncemadalje og flidspræmie.

Tildelt Guldmedalje ved elevmesterskaberne på Tema 1989.


Specialviden:

Foodstylist, tv optræden for morgen tv 2, kok amok DR1

Opskriftsforfatter for Kødbranchens Fællesråd, Danske Slagterier og Carlsberg,ect,Max Haverlar, Neestle, Landbrugsrådet, Woman, Gastro, Smag og behag, Sund nu.

Bestyrelsesmedlem i Euro-Toques,

Projektdeltager i Dansk Gastronomi for Dansk Turistråd

Deltager i ”mad på minuttet” med Carlsberg.

Tilknyttet DMA/ Landbrugraadets ved udlandsbesøg senest Pragh, Milano, Zagreb  Seoul og Bio Fach i Tyskland

Dommer ved ”Årets KOK” 2004-2005-2006-2007- 2008

Dommer ved Mejeribrugets Goumetpris

Dommer ved young Cheff

Dommer ved Jomfruhummerfestival

Fagrelaterede aktiviteter:

Modtog broncemadalje ved Årets Kok 1997,

Modtog sølvmedalje ved Årets Kok 1998,

Blev nr. 3 ved Dansk Kartoffelråd konkurrence i Odense i 1999, og

Blev ved Dansk Kartoffelråd konkurrence i år 2000, nr. 2.

Modtog Juryens særpris i år 2002 for Årets Ret.

2007 Vandt den gyldene klo ved Jomfruhummerfestivalen

Diplomer:

1998 modtog jeg Euro-Toques diplom for udtagelse til VM for kokke i Lyon Frankrig.

2000 modtog jeg Euro-Toques diplom for udtagelse til VM for kokke i Lyon.

1997 deltaget på Goumetfestival I St.Morit, som fiskekok for Hans Beck Thomsen/Henne kirkeby kro

2001 deltaget på goumetfestival i Berlin, som dessertkok for Allan Schultz

2000 Modtog E.J æresdiplom.

Per Mandrup

Per Mandrup
Brøndbygaardsvej 4, Egense
9280 Storvorde
Telefon: 9831 1131 eller 2064 2462
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Civilstand:

Gift på 25. år med min kone, Charlotte Stougaard, sammen har vi tre børn, 2 piger på henholdsvis 20 og 22 år samt en dreng på 13 år.
Jeg er født i 1958 og det giver jo en årsunge på 53 år pt., men der ændrer sig jo hvert år.

Erhvervserfaring:

2008 -         Ansvarlig leder af Henne Kirkeby Kro, gastronomiskleder Fænø Gods I/S
2006 -         Direktør i Maaltidskonsulenterne Aps (www.maaltidet.eu)
2005 - 2006  Projektskaber / udvikler af Culinary Institute of Denmark i Aalborg, en juridisk del af Aalborg Tekniske skole
2000 - 2004  Teamleder for Hotel og Levnedsmiddelskolerne, Aalborg Tekniske Skole.
1997 - 2000  Uddannelsesleder/Afdelingsleder på Hotel og Restaurantfagskolen, Aalborg tekniske Skole
1994 - 1997  Underdirektør/Gastronomisk leder på Hotel Scheelsminde, Aalborg
1989 - 1994  Forskellig gæsteoptræden i TV og Radio, DR1, TV2 både landsdækkende og lokalt. Her imellem TV-køkkenet
1988 - 1994  Ejer af Restaurant Les Etoiles et Une Rose, København ( 1 stjerne i Michelin guiden)
1988 - 1988  Adm. direktør i Restaurant Les Etoiles et Une Rose, København ( 1 stjerne i Michelin guiden)
1985 - 1987  Restaurantchef for Fyrskibet 71 Nyhavn og restaurant Pakhuskælderen.
1983 - 1985  Souschef på Den Kongelige Skydebane "Sølyst" i Klampenborg.
1982 - 1983  Tjener på Admiral hotel i København
1978 - 1980  Kok på Restaurant Orkideen, Rødovre Centrum

Uddannelse:

2005 - 2006  Aalborg tekniske skole lederudviklingsprojekt
2003 - 2005  Diplomuddannelse i Udviklingsledelse, kandidatniveau, hos Ankerhus i Aarhus
2004 -         Pædagogisk It-kørekort (pædagogisk anvendelse af It)
2002 - 2003  Læst Psykologi og Pædagogik på Aalborg Seminarium
1990 - 2002  Opkvalificeret til It administrator niveau indenfor følgende programflader: MS Office, Windows XP, Adobe    InDesign CS, Adobe Illustrator CS & Adobe Photoshop CS.

1999 - 2000  Diplom-lederuddannelse i procesledelse, hos Ankerhus i Aarhus
1997 - 1998  Lederuddannelse 2000 Aalborg tekniske skole, afholdt af Dansk Management Forum
1998 - 1999  Pædagogikum (pædagogisk grunduddannelse) hos D.E.L
1988 -         Børsens efteruddannelse i Kommunikation og samspil
1987 -         Ledermodul kursus i salg og marketing (FHR, hotelledere i DK)
1980 - 1983  Læst Merkonom i regnskab
1982 - 1983  Uddannelse som hundefører (Flyvevåbnets MP' er)
1982 - 1983  Uddannelse som talsmand indenfor Flyvevåbnet
1980 - 1982  Uddannelse som Tjener på Rest. Pakhuskælderen, 71 Nyhavn Hotel
1975 - 1978  Uddannelse som Kok på Hotel Marienlyst i Helsingør
1965 - 1975  Folkeskolen afsluttet med Realeksamen

Tillid erhverv:

2003 - ????   Team Manager for National Culinary Team of Denmark (kokkelandsholdet)
1990 - ????   Projektholder og udvikler af Danmarksmesterskabet for professionelle kokke i Danmark "Årets kok" for Horesta.

2007 - ????   Bestyrelsen for Euro-Taques, Danmark
2005 - 2006  Aalborg regions rep. i Vækstforum indenfor fødevare og fødevareklynger
2005 -         Udviklet og gennemført Nordic Challenger (stor international kokkekonkurrence)
1995 -         Med skaber af verdens hurtigste kokkebog produceret den 28.2.1995 på Husholdningsmessen i Oslo for kokkelandsholdet (pengene gik til hjertesyge børn)

1994 -         Medforfatter på Kokkebogen, lærebogen for kokke, 4. udgave
1989 - 1998  Medlem af det faglige kokkeudvalg for Horesta
1989 - 1992  Medlem af den Dansk Vinjury, nedsat af bladet "Smag og Behag" og vinenes hus
1982 - 2006  Udvikler og tovholder for Danmarksmesterskaberne for kokke, -smørrebrøds, -og caterelever
1994 - 1997  Projektholder og udvikler af den nye svendeprøve for kokke, vejen fra paratviden til dialogbaseret projektorienteret svendeprøveform

1992 -         Dommer ved Nordisk Mesterskab for proff. Kokke "Årets KOK"
1990 - 1997  Overdommer ved Danmarksmesterskaberne både for kokke og kokkeelever
1989 - 1994  Uddannelse og supervision af skuemestrene indenfor gastronomien

Faglige anerkendelser:

2008            Prinsebryllup på Schackenborg, projektleder med kokkelandsholdet
2007            Guldvinder varmt mad Moskva oktober, kokkelandsholdet
2006            Guld og Sølvvinder ved World Cup (verdensmesterskabet) i Luxemburg, med kokkelandsholdet
2004            Tildelt Gordon Bleuorden fra Køkkenchefernes forening
2004            Sølv og Bronze vinder ved Culinary Olympics i Erfurt, med kokkelandsholdet
2002            Guld vinder for Hotelskole ved Culinary Star of Europe 2002
1996            Modtager af Ejler Jørgensens Æresdiplom (for stor gastronomi)
1988 - 1994  Stjerne i guide Michelin, med Restaurant Les Etoiles et Une Rose
1977            Danmarksmester i serbering af oste

Faglige relatere foreninger:

1995            Optaget i Confrérie du Sabre d' Or
1993            Optaget i Køkkenchefernes forening
1993            Optaget i Federation des Chefs de Cuisine Nordique
1994            Optaget i WACS (Verdens organisation af gastronomer)
1991            Optaget i Euro-Toques Danmark (forening for europæiske kokke)
1990            Optaget i Châine des Rôtisseurs og Ordre Mandial

Read more...

Helle Brønnum Carlsen

Maden spiller en central rolle seminarielektor Helle Brønnum Carlsen, der har skrevet om mad i 27 år og har en kogebogsproduktion på mere end 13 bøger bag sig.
   
Hun har uddannelse som seminarielærer i faget hjemkundskab. Hun har, med en magisterkonferens i litteraturvidenskab med speciale i madens litterære udtryksformer og en nyligt afleveret PH-d- afhandling om ætestik og mad, altid forbundet sin akademiske interesse med sin store begejstring for maden.
   
Helle har i de sidste 22 år skrevet opskrifter og madklummer  til bla. Information, Berlingske Tidende, I Form og Familie Journalen. Hun har i de sidste 9 år været restaurantanmelder på Politikken.
   
Igennem en årrække har forfatteren arbejdet sammen med fotograf John Bendtsen og i bogen " Mine somre i Paradis" kommer samarbejdet til udtryk i de fælles bestræbelser på at vise skønheden ved Læsø som gastronomisk paradis.
Bogen er desværre nu udsolgt fra forlaget.

Helle har sammen med Læsø Jomfruhummerfestival i 2010 redigeret og udgivet "Læsøs Guld - en jomfruhummerkogebog" der indeholde omtale og beskrivelser af retter fra de første 7 år af Jomfruhummerfestivalen. Bogen kan købes på Læsø Turistbureau.

Read more...

Betina RepstockBetina Repstock - Vinder af "Den gyldne Jomfruhummerklo 2007", dommer i 2008

Jeg er udlært kok på Hotel Admiralen i København. I en 2 årig periode var jeg kantineleder hos K.A.B i København og derefter gik turen til Restaurant La Côte på Hotel Carlton i Cannes, Frankrig.

Senere fik jeg ansættelse hos Jan Hurtigkarl, Kong Hans, Henne kirkeby kro og sidst hos Krogs Fiskerestaurant i København, inden starten af Restaurant Røgeriet i 1997 i Rungsted.

 Jeg var medejer af og køkkenchef på Restaurant Røgeriet i  7 år. Restaurant Røgeriet var en fiskerestaurant beliggende i første række på Rungsted seaside, baseret på et sæsonrelateret menukort.

I år 2000 åbnede Restaurant Røgeriet en tapasbar, kaldet Tapas Bars, ligeledes beliggende på Rungsted Havn.

 Efter afsluttet salg af Tapas Bars og Restaurant Røgeriet har jeg blandt andet sejlet i 10 uger i Det Caribiske Øhav, som privatkok for en engelsk musikker.

Alberto k på SAS Royal, var det næste 4 år med høj, anmelder og gæsteroste gastronomi i Arne Jacobsens ånd.
Alberto K kom op at køre med fuld belægning og dermed fuld fortjenste

2008 er året hvor Repstock aps. ser dagens lys. Alle de opgaver jeg altid har udført bliver nu udført herfra. Så som Food styling, rådgivning, opskrifter, konsulent, events.

Født i 1968

Min fritid går til dels med oliemaling på lærred, sejlads og ellers arrangementer inden for faget

Uddannelse:

Udlært som kok i 1989, bestået med broncemadalje og flidspræmie.

Tildelt Guldmedalje ved elevmesterskaberne på Tema 1989.


Specialviden:

Foodstylist, tv optræden for morgen tv 2, kok amok DR1

Opskriftsforfatter for Kødbranchens Fællesråd, Danske Slagterier og Carlsberg,ect,Max Haverlar, Neestle, Landbrugsrådet, Woman, Gastro, Smag og behag, Sund nu.

Bestyrelsesmedlem i Euro-Toques,

Projektdeltager i Dansk Gastronomi for Dansk Turistråd

Deltager i ”mad på minuttet” med Carlsberg.

Tilknyttet DMA/ Landbrugraadets ved udlandsbesøg senest Pragh, Milano, Zagreb  Seoul og Bio Fach i Tyskland

Dommer ved ”Årets KOK” 2004-2005-2006-2007- 2008

Dommer ved Mejeribrugets Goumetpris

Dommer ved young Cheff

Dommer ved Jomfruhummerfestival

Fagrelaterede aktiviteter:

Modtog broncemadalje ved Årets Kok 1997,

Modtog sølvmedalje ved Årets Kok 1998,

Blev nr. 3 ved Dansk Kartoffelråd konkurrence i Odense i 1999, og

Blev ved Dansk Kartoffelråd konkurrence i år 2000, nr. 2.

Modtog Juryens særpris i år 2002 for Årets Ret.

2007 Vandt den gyldene klo ved Jomfruhummerfestivalen

Diplomer:

1998 modtog jeg Euro-Toques diplom for udtagelse til VM for kokke i Lyon Frankrig.

2000 modtog jeg Euro-Toques diplom for udtagelse til VM for kokke i Lyon.

1997 deltaget på Goumetfestival I St.Morit, som fiskekok for Hans Beck Thomsen/Henne kirkeby kro

2001 deltaget på goumetfestival i Berlin, som dessertkok for Allan Schultz

2000 Modtog E.J æresdiplom.

Read more...

Mikkel KarstadMikkel Karstad

Januar     1995     Udlært kok fra Krogs Fiskerestaurant
   Feb. - Maj     1995     Aftjente værnepligt i søværnet som kok
   Maj - Okt.     1995     Kok på Divan 2 i Tivoli
   Nov. - Dec.     1995     Volontør på Restaurant Kommandanten og Saison
   Jan. - Juli     1996     Kok på Restaurant The Halkin i London
   Aug. - Okt.     1996     Kok på Restaurant Tante Claire
   Nov. - Dec.     1996     Kok på Restaurant Kommandanten
   April - Okt.     1996     Kok på Restaurant Bagatelle i Tivoli
   Nov. - April     1996 - 1998     Kok på Restaurant Era Ora
   Maj - Dec.     1998 - 2000     Souschef på Restaurant Kommandanten
   Juni     1999     Far til Oscar
   Jan. - Sep.     2001 - 2003     Køkkenchef på Restaurant M/S Amerika
   Okt. - Dec.     2003 - 2005     Køkkenchef på Christianborg
   April     2005     Far til Alma
   Nov. -     2004     Madskribent for margasinet Euroman
   Dec. -     2005     Madskribent for magasinet Gastro
   Feb. - Nov.     2006     Gastronomisk rådgiver på tv-programmet New Scandinavian Cooking
   Nov. -     2006     Overordnet køkkenchef Meyers Deli
   Marts     2007     Far til Konrad

Read more...