Deltagere 2012

Deltagere 2012

Michael Pedersen – Restaurant Villa Vest, Lønstrup (Miv og Møller)
Rungtiwa Chummongkhon, Brasserie Ferdinand, Århus
Morten Falk, Nimb Louise, København
Boris Buono, Krogs Fiskerestaurant, København
Adrian Norwood, Geranium

Deltagere 2012

  • Rungthiwa Chummongkhon (Fae)
  • Morten Falk
  • Michael "Miv" Pedersen
  • Boris Buono
  • Adrian Norwood

FaeRungthiwa Chummongkhon (Fae)

Mit navn er Rungthiwa Chummongkhon. i daglig tale (Fae)

Født i Thailand, kom til Danmark i 2008.

Haft min egen restaurant i Thailand. Har lavet mad med min mor siden Jeg var 5, som vi solgte på market i Nordthailand.

2014 Chef de Partie hos noma som har 2** Michelin stjerner. Under René Redzepi. kåret som bedste restaurant i verden i 2010, 2011, 2012.

2014 Chef de Partie hos Restaurant Geranium som har 2 ** Michelin stjerner. Under verdens bedste kok Rasmus Kofoed.

2013 Afsluttede min kokke uddannnelse hos Kevin Fehling La Belle Epoque som er en 3 *** Michelin restaurant som ligger i Travemunde, Tyskland.

Har arbejdet under Wassim Hallal på Varna og Frederikshøj. (kokkeelev)

Arbejdet på Kiin Kiin i København. (kokkeelev) Som er den eneste thailandske restaurant med en stjerne i den franske Michelinguide.

Jeg tænker på mad 24/7 og har lavet denne hjemmeside så alle har mulighed for at lære at lave thaimad.

Kokkeelev hos Hotel & Brasserie Ferdinand. Der I 2009 blev udnævnt til årets brasserie i Danmark. Det var "Den danske spise guide" - også kaldet Gudme Raaschou spise guide - som der stod bag valget af Ferdinand som blev kårets som årets brasserie 2009. "Den danske Spise guide" er en kulinarisk guide til de bedste danske restauranter, og de mennesker, der driver dem.

Er med i Gastronomisk Undergrund i Aarhus.

Deltog i Børsenkokketalent 2011 og er med i Finalen i 2012.

Deltog til Ol i London med Visit Danmark for Food (Food Organistation of Denmark).

Temaet var Stop spild af mad.

Deltog i Jomfruhummerfestival på Læsø d 4 august 2012 som første deltager som kokkeelev.

Deltog med Thailand National Culinary Team der deltog i Erfurt Culinary Olympic Games
ErfurtTyskland fra 02 oktober de 2012 - 10 oktober, 2012

Thailand fik 4 guld og 1 sølvmedalje.

Finale deltager i børsen kokketalent 2012

Blev nr 3 til Aarhusmesterskaberne for kokkeelever 2012

Hjemmeside/ blog www.fedeOpskrifter.dk

Morten FalkMorten Falk

2007-2010 Kokkeelev - Henne kirkeby kro

2007 volantør, 3 måneder
Brdr. Koch, Aarhus

2007 volantør, 2 måneder
Kong hans, København

2008 volantør, 2 måneder
Noma, København

 2009 volantør, 2 måneder
The fat Duck, bray, maidenhead, England

2010-2011 souschef
Restaurant AOC

2011 kok - Svinkløv Badehotel

2012 - souschef nimb Louise

2009 & 2010 bronze ved dm for kokkeelever

2010 vinder af show cooking ved World cup i luxemburg med Kokkelandsholdet

Kaptajn på junior Kokkelandsholdet
Medlem i 3 år

Michael Pedersen (MIV)
fra Restaurant Villa Vest, Lønstrup, Danmark
www.villavest.dk.

2011     Sølvmedalje – Årets kok
2009 – 2011 TV Nord´s Tv serie Mad med Mirv og Møller
2010 – 2011 Køkkenchef - restauratør på Villa Vest, Lønstrup www.villavest.dk. Mad program med fokus på lokale råvarer, egne opskrifter og ideer.
2010    Bronzemedalje – Årets kok
2007 – 2009 Køkkenchef – restauratør Glashuset, Lønstrup, sammen med Kim Møller
2002 - 2006     Kokkeelev på Hotel Phønix Hjørring – Aalborg Tekniske Skole

Boris BuonoCV er på vej

Adrian NorwoodObjective: Looking for opportunities to expand my culinary skills and gain more knowledge in the industry.
Education:   
9/2002-3/2005 The Culinary Institute of America Hyde Park NY Associates of Occupational Studies: Culinary Arts
1998-2002 Aliso Niguel High School- Aliso Viejo, CA Enrolled in Work Experience class and Culinary Arts Program
Work Experience:
1/2012-present  Geranium, Chopenhagen, DK, Sous Chef, Rasums Kofoed, Executive Chef/ Partner
 8/2011-1/2012   
Broadway by Amar Santana        www.broadwaybyamarsantana.com
Laguna Beach, CA ,Amar Santana, Executive Chef/ Partner
 Opening Sous Chef             

2/2011-7/2011    
Dragsholm Slot, Denmark            Clouse Henderks, Executive Chef  -line cook                
    www.dragsholm-slot.dk

7/2010-3/2011    
Stageing- Auberge de L’Lle, Lyon France / In de Wulf, Belgium / Dragsholm Slot, AOC and  Geranium, Denmark

7/2008-7/2010    
Charlie Palmers at Bloomingdale’s,  Costa Mesa, CA                 
         www.charliepalmer.com
 Sous Chef, Amar Santana, Executive Chef        

6/2007-7/2008    
Marche Moderne, Costa Mesa, CA        
www.marchemoderne.net
Sous Chef                 Florent Marneau, Chef Proprietor
                                
    
5/2006-6/2007   
Vine Restaurant, San Clemente, CA    
www.vinesanclemente.com
 Sous Chef , Justin Monson, Executive Chef
         
2/2006-5/2006   
Montage Hotel, Laguna Beach, CA
 - hot appetizer, sides station

5/2005-2/2006   
Troquet Restaurant, Costa Mesa, CA
 - line cook, meat station

7/2004-12/2005     
Gordon James Grill, San Clemente, CA
 - Fry Station & Prep Cook
            
7/2003-11/2003   
Oliveto Restaurant & Café, Oakland, CA
 -Externship for The Culinary Institute of America
  -salads, appetizers, pizzas, entrees

4/2001-9/2002    
Harbor Grill, Dana Point, CA
-Bus Boy/Prep station

 1/2001-7/2001    
Brothers West Bistro, Los Flores, CA
-Prep Cook/ pizzas maker
-line prep cook

 6/2000-8/2000    
Demario’s Café & Pizzeria, Dana Point, CA
        -Dishwasher