Deltagere 2014

Køkkenchef Brian Mark Hansen, Søllerød

Køkkenchef Anders Holm, Villa Vest, Lønstrup

Souschef Casper Sobczyk, Restaurant ET

Køkkenchef Thomas Wetle Andersen, Badehotel Strandgaarden, Læsø

Souschef Peter Møller, Hotel Frederiksminde, Præstø

 

 

 

Deltagere 2014

  • icon Brian Mark Hansen
  • icon Thomas Wetle Andersen
  • icon Anders Holm
  • icon Peter Møller
  • icon Casper Sobczyk

Brian Mark HansenBrian Mark Hansen er køkkenchef  på Søllerød Kro.

Brian har tidligere arbejdet på Ruths Hotel i Skagen, i Kong Hans Kælder i København og bl.a. som køkkenchef på Christianholms Slot.

Han blev nr. 1 i konkurrencen om årets vildtret 2013, nr. 2 i Bocuse dÓr Danmark 2013 og nr. 2 ved Årets Kok i 2010.

Michelin Restauranten Søllerød Kro er omkring 330 år gammel og et stort besøg værd.

Thomas Wetle AndersenKøkkenchef Thomas Wetle Andersen har tidligere arbejdet på Club Royal i "Dansk Kongelig Yatch Club" under Per Voss Hansen og som volantaire på Bagatelle i Oslo under Allan Poulsen. Han har været med til at udvikle ny emballage med opskrifter for Læsø Fiskeindustris nye 350 grams forpakning til det danske marked med opskriften på "Grillede Jomfruhummere med løgsmør og timian.

Badehotel Strandgaarden har to gange tidligere leveret vindere til kokkekonkurrencen, dels i 2008 med Allan Poulsen og i 2010 med Rasmus Klitgård Nielsen. Vi er glade for igen at kunne byde en "lokal" deltager velkommen til konkurrencen.

Jonathan Kjølhede BerntsenAnders har tidligere været souschef på Brøndums Hotel i Skagen, køkkenchef på Norsminde Slowfood restaurant, souschef på Kellers Park under Garrey Dawson, chef de partie på Molskroen i Femmøller og er udlært på Lundums restaurant i London. Han har derudover deltaget i konkurrencen om Kartoffelprisen og været volontør på The Fat Duck og er fra Hirtshals.

Peter MøllerSouschef Peter Møller er fra Hotel Frederiksminde i Præstø.
Peter har tidligere arbejdet på Skovshoved Hotel og Gourmethuset Store Børs. Vi glæder os til at se ham arbejde med Læsø råvarer.

Casper SobczykCasper Sobczyk, Souschef på Restaurant ET, Årets Basserie i 2011, i Århus Casper.

Casper har tidligere arbejdet på Kødbyens Fiskebar, Bib Gourmand, i København og på Kastrup Strandpark, Skotterup Spiseri og Ennotek og Hotel Siemsensgård i Svaneke.

I 2013 deltog han i kokkekonkurrencen om Årets Kartoffelpris.