Fyldt hvidløgsbrød med hummersalat

Fyldt hvidløgsbrød med hummersalat


1 daggammelt formbrød
1 kg. kogte hummerhaler uden skind
2 glas asparges
6 dl. creme fraiche
3 dl. mayonaise
dild - frisk og tørret
salt
peber
paprika
citronsaft
hvidløgssmør
1 salathoved
2 citroner

Skær låget af brødet og skær krummen forsigtigt ud. Krummen skal bruges som tilbehør
til den færdige ret.
Derefter smøres brødet indvendigt med hvidløgssmør og det sættes i en forvarmet ovn
på 200 grader til brødet er gyldent.
Bland crème fraiche og mayonaise med salt, tørret dild, paprika og lidt citronsaft.
Kom hummerhaler og asparges i dressingen.
Sæt salatblade rund i kant og i bund inde i det ristede brød og fyld op med hummersalaten.
Læg låg på og pynt med citron og frisk dild. Forskær eventuelt brødet inden servering. Krummen
skæres i trekanter, smøres med hvidløgssmør og ristes.