Kogebøger

Jomfruhummerhaler på spyd

Jomfruhummerhaler på spyd (2 personer)

20 stk jomfruhummerhaler
50 g. peberfrugt
50 g. rødløg
30 g. smør
2 cl. Cognac
1 dl. piskefløde
1 tsk. tomatpure
salt og peber
80 g. løse ris

Pil hummerhalerne og sæt dem på et spyd.

Hummerskallerne brunes i en gryde sammen med halvdelen af rødløgene og alt tomatpureen. Der tilsættes vand så ingredienserne dækkes. Småsimrer i ca. 1 time og sigtes. Fint hakket peberfrugter og resten af rødløgene sauteres og tilsættes den sigtede hummerfond. Fond nedkoges sammen med piskefløden.
Hummerspyddene lægges i saucen og flamberes i cognac.

Serveres med kogte ris.

Kontakt PR-medarbejder
Jess Jessen Klixbüll
Tlf. 40420505