Kogebøger

Jomfruhummere med Whisky

Jomfruhummere med Whisky (lille forret 4 personer)

Ingredienser:

25 gram smør
2 tsk. finthakket løg
200 g. kogte pillede jomfruhummere
3 spsk. piskefløde
1 spsk. whisky
50 gram revet cheddar (ost)
 
Fremgangsmåde:

Smelt smørret, gør løgene klare, tilsæt piskefløden og halerne (evt. skåret i mindre stykker).

Varm retten ca. 1 min.
Tilsæt Whisky
Kommes nu i små ildfaste skåle og drysses med osten.
Sættes under grillen til osten har fået farve.
Serveres straks med godt brød.
Tilsæt evt. mere fløde og whisky, det smager rigtig godt at dyppe brødet i den varme lage.

Variation:
Erstat nogen af jomfruhummerne med ristede kantareller.

Kontakt PR-medarbejder
Jess Jessen Klixbüll
Tlf. 40420505