Kogebøger

Jomfruhummer i pikantsauce

Jomfruhummer i pikantsauce


En opbagning tilberedes af 100g mel, 100g smør samt 6-7 dl. mælk.
Følgende tilføjes:
2 laurbærblade
5-6 peberkorn,
1 tsk. salt
2 spsk. tomatpuré
100 g. reven mild ost.

Det koges godt ind og sies.

 

10 jomfruhummere koges
Skallen fjernes
halerne flækkes
kødet tages ud af klørene

250 g kantareller skæres i små stykker, krydres og dampes i 20 g smør samt lidt citronsaft.

6-8 modne tomater skæres i skiver.

 

Et lag sauce lægges på bunden af et smurt gratinfad, herover tomatskiverne, kantatrellerne samt klokødet, derefter resten af saucen. De halverede haler fordeles ovenpå.

 

Retten gratineres 20 min. i ovnen.

 

Kontakt PR-medarbejder
Jess Jessen Klixbüll
Tlf. 40420505