Kogebøger

Jomfruhummer med ruccola

Jomfruhummer med ruccola eller spinat (2 personer).

300 g. rå  jomfruhummerhale, ca. 10 cm. lang
2 bundt ruccola eller 500 g. spinat
2 store tomater
4-5 spsk. olivenolie
2 hvidløg - rå
salt, peber fra mølle, cayennepeber, citronsaft.

Ruccola eller spinat snittes i 3 cm. stribe
Tomater skoldes, flås og snittes i terninger.
I pande med varm olivenolie, puttes hvidløg
Heri steges og vendes jomfruhummer i ca. 1 min.
Tomater, Ruccola eller spinat blandes i, dækkes til og
dampkoges i ca. 5-6 min. Rør rundt.
Smages til med salt, peber, cayennepeber og citronsaft.

Kan serveres med Safrinris.

Kontakt PR-medarbejder
Jess Jessen Klixbüll
Tlf. 40420505