Kogebøger

Jomfruhummer Paella

Jomfruhummer Paella (4 personer).

2 rødløg, grofthakkede.
1 gul peberfrugt i tern.
2 fed fintrevne eller pressede hvidløg.
Læsøsalt og friskkværnet sort peber.·En halv flaske hvidvin.

24 hele jomfruhummere
2 dl gode ris, koges.
Gurkemeje - 1 tsk.
God karry - efter styrke, men ca. et par tsk.
Bredbladet persille.

Fremgangsmåde

 

Løgene og den gule peber kommes på en varm pande med høje kanter. Hæld lidt hvidvin ved og sautér det. Kom hele jomfruhummere ved og vend det ofte, spæd med hvidvin, og lad det simre i ca. 10 minutter.

Vend ris, gurkemejer og karry i og hold retten våd med hvidvin, ikke for våd, blot så den hænger sammen og ikke i. Smag til.

Pynt ved servering med skyllet og tørret bredbladet persille.

Kontakt PR-medarbejder
Jess Jessen Klixbüll
Tlf. 40420505