Betina Repstock
Elsebeth J. Poulsen
Mikkel Karstad
Rasmus Kjær
Per Mandrup
Brøndbygaardsvej 4, Egense
9280 Storvorde
Telefon: 9831 1131 eller 2064 2462
E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Civilstand:
Gift på 25. år med min kone, Charlotte Stougaard, sammen har vi tre børn, 2 piger på henholdsvis 20 og 22 år samt en dreng på 13 år.
Jeg er født i 1958 og det giver jo en årsunge på 53 år pt., men der ændrer sig jo hvert år.
Erhvervserfaring:
2008 - Ansvarlig leder af Henne Kirkeby Kro, gastronomiskleder Fænø Gods I/S
2006 - Direktør i Maaltidskonsulenterne Aps (www.maaltidet.eu)
2005 - 2006 Projektskaber / udvikler af Culinary Institute of Denmark i Aalborg, en juridisk del af Aalborg Tekniske skole
2000 - 2004 Teamleder for Hotel og Levnedsmiddelskolerne, Aalborg Tekniske Skole.
1997 - 2000 Uddannelsesleder/Afdelingsleder på Hotel og Restaurantfagskolen, Aalborg tekniske Skole
1994 - 1997 Underdirektør/Gastronomisk leder på Hotel Scheelsminde, Aalborg
1989 - 1994 Forskellig gæsteoptræden i TV og Radio, DR1, TV2 både landsdækkende og lokalt. Her imellem TV-køkkenet
1988 - 1994 Ejer af Restaurant Les Etoiles et Une Rose, København ( 1 stjerne i Michelin guiden)
1988 - 1988 Adm. direktør i Restaurant Les Etoiles et Une Rose, København ( 1 stjerne i Michelin guiden)
1985 - 1987 Restaurantchef for Fyrskibet 71 Nyhavn og restaurant Pakhuskælderen.
1983 - 1985 Souschef på Den Kongelige Skydebane "Sølyst" i Klampenborg.
1982 - 1983 Tjener på Admiral hotel i København
1978 - 1980 Kok på Restaurant Orkideen, Rødovre Centrum
Uddannelse:
2005 - 2006 Aalborg tekniske skole lederudviklingsprojekt
2003 - 2005 Diplomuddannelse i Udviklingsledelse, kandidatniveau, hos Ankerhus i Aarhus
2004 - Pædagogisk It-kørekort (pædagogisk anvendelse af It)
2002 - 2003 Læst Psykologi og Pædagogik på Aalborg Seminarium
1990 - 2002 Opkvalificeret til It administrator niveau indenfor følgende programflader: MS Office, Windows XP, Adobe InDesign CS, Adobe Illustrator CS & Adobe Photoshop CS.
1999 - 2000 Diplom-lederuddannelse i procesledelse, hos Ankerhus i Aarhus
1997 - 1998 Lederuddannelse 2000 Aalborg tekniske skole, afholdt af Dansk Management Forum
1998 - 1999 Pædagogikum (pædagogisk grunduddannelse) hos D.E.L
1988 - Børsens efteruddannelse i Kommunikation og samspil
1987 - Ledermodul kursus i salg og marketing (FHR, hotelledere i DK)
1980 - 1983 Læst Merkonom i regnskab
1982 - 1983 Uddannelse som hundefører (Flyvevåbnets MP' er)
1982 - 1983 Uddannelse som talsmand indenfor Flyvevåbnet
1980 - 1982 Uddannelse som Tjener på Rest. Pakhuskælderen, 71 Nyhavn Hotel
1975 - 1978 Uddannelse som Kok på Hotel Marienlyst i Helsingør
1965 - 1975 Folkeskolen afsluttet med Realeksamen
Tillid erhverv:
2003 - ???? Team Manager for National Culinary Team of Denmark (kokkelandsholdet)
1990 - ???? Projektholder og udvikler af Danmarksmesterskabet for professionelle kokke i Danmark "Årets kok" for Horesta.
2007 - ???? Bestyrelsen for Euro-Taques, Danmark
2005 - 2006 Aalborg regions rep. i Vækstforum indenfor fødevare og fødevareklynger
2005 - Udviklet og gennemført Nordic Challenger (stor international kokkekonkurrence)
1995 - Med skaber af verdens hurtigste kokkebog produceret den 28.2.1995 på Husholdningsmessen i Oslo for kokkelandsholdet (pengene gik til hjertesyge børn)
1994 - Medforfatter på Kokkebogen, lærebogen for kokke, 4. udgave
1989 - 1998 Medlem af det faglige kokkeudvalg for Horesta
1989 - 1992 Medlem af den Dansk Vinjury, nedsat af bladet "Smag og Behag" og vinenes hus
1982 - 2006 Udvikler og tovholder for Danmarksmesterskaberne for kokke, -smørrebrøds, -og caterelever
1994 - 1997 Projektholder og udvikler af den nye svendeprøve for kokke, vejen fra paratviden til dialogbaseret projektorienteret svendeprøveform
1992 - Dommer ved Nordisk Mesterskab for proff. Kokke "Årets KOK"
1990 - 1997 Overdommer ved Danmarksmesterskaberne både for kokke og kokkeelever
1989 - 1994 Uddannelse og supervision af skuemestrene indenfor gastronomien
Faglige anerkendelser:
2008 Prinsebryllup på Schackenborg, projektleder med kokkelandsholdet
2007 Guldvinder varmt mad Moskva oktober, kokkelandsholdet
2006 Guld og Sølvvinder ved World Cup (verdensmesterskabet) i Luxemburg, med kokkelandsholdet
2004 Tildelt Gordon Bleuorden fra Køkkenchefernes forening
2004 Sølv og Bronze vinder ved Culinary Olympics i Erfurt, med kokkelandsholdet
2002 Guld vinder for Hotelskole ved Culinary Star of Europe 2002
1996 Modtager af Ejler Jørgensens Æresdiplom (for stor gastronomi)
1988 - 1994 Stjerne i guide Michelin, med Restaurant Les Etoiles et Une Rose
1977 Danmarksmester i serbering af oste
Faglige relatere foreninger:
1995 Optaget i Confrérie du Sabre d' Or
1993 Optaget i Køkkenchefernes forening
1993 Optaget i Federation des Chefs de Cuisine Nordique
1994 Optaget i WACS (Verdens organisation af gastronomer)
1991 Optaget i Euro-Toques Danmark (forening for europæiske kokke)
1990 Optaget i Châine des Rôtisseurs og Ordre Mandial
Maden spiller en central rolle seminarielektor Helle Brønnum Carlsen, der har skrevet om mad i 27 år og har en kogebogsproduktion på mere end 13 bøger bag sig.
Hun har uddannelse som seminarielærer i faget hjemkundskab. Hun har, med en magisterkonferens i litteraturvidenskab med speciale i madens litterære udtryksformer og en nyligt afleveret PH-d- afhandling om ætestik og mad, altid forbundet sin akademiske interesse med sin store begejstring for maden.
Helle har i de sidste 22 år skrevet opskrifter og madklummer til bla. Information, Berlingske Tidende, I Form og Familie Journalen. Hun har i de sidste 9 år været restaurantanmelder på Politikken.
Igennem en årrække har forfatteren arbejdet sammen med fotograf John Bendtsen og i bogen " Mine somre i Paradis" kommer samarbejdet til udtryk i de fælles bestræbelser på at vise skønheden ved Læsø som gastronomisk paradis.
Bogen er desværre nu udsolgt fra forlaget.
Helle har sammen med Læsø Jomfruhummerfestival i 2010 redigeret og udgivet "Læsøs Guld - en jomfruhummerkogebog" der indeholde omtale og beskrivelser af retter fra de første 7 år af Jomfruhummerfestivalen. Bogen kan købes på Læsø Turistbureau.
Read more...Betina Repstock - Vinder af "Den gyldne Jomfruhummerklo 2007", dommer i 2008
Jeg er udlært kok på Hotel Admiralen i København. I en 2 årig periode var jeg kantineleder hos K.A.B i København og derefter gik turen til Restaurant La Côte på Hotel Carlton i Cannes, Frankrig.
Senere fik jeg ansættelse hos Jan Hurtigkarl, Kong Hans, Henne kirkeby kro og sidst hos Krogs Fiskerestaurant i København, inden starten af Restaurant Røgeriet i 1997 i Rungsted.
Jeg var medejer af og køkkenchef på Restaurant Røgeriet i 7 år. Restaurant Røgeriet var en fiskerestaurant beliggende i første række på Rungsted seaside, baseret på et sæsonrelateret menukort.
I år 2000 åbnede Restaurant Røgeriet en tapasbar, kaldet Tapas Bars, ligeledes beliggende på Rungsted Havn.
Efter afsluttet salg af Tapas Bars og Restaurant Røgeriet har jeg blandt andet sejlet i 10 uger i Det Caribiske Øhav, som privatkok for en engelsk musikker.
Alberto k på SAS Royal, var det næste 4 år med høj, anmelder og gæsteroste gastronomi i Arne Jacobsens ånd.
Alberto K kom op at køre med fuld belægning og dermed fuld fortjenste
2008 er året hvor Repstock aps. ser dagens lys. Alle de opgaver jeg altid har udført bliver nu udført herfra. Så som Food styling, rådgivning, opskrifter, konsulent, events.
Født i 1968
Min fritid går til dels med oliemaling på lærred, sejlads og ellers arrangementer inden for faget
Uddannelse:
Udlært som kok i 1989, bestået med broncemadalje og flidspræmie.
Tildelt Guldmedalje ved elevmesterskaberne på Tema 1989.
Specialviden:
Foodstylist, tv optræden for morgen tv 2, kok amok DR1
Opskriftsforfatter for Kødbranchens Fællesråd, Danske Slagterier og Carlsberg,ect,Max Haverlar, Neestle, Landbrugsrådet, Woman, Gastro, Smag og behag, Sund nu.
Bestyrelsesmedlem i Euro-Toques,
Projektdeltager i Dansk Gastronomi for Dansk Turistråd
Deltager i ”mad på minuttet” med Carlsberg.
Tilknyttet DMA/ Landbrugraadets ved udlandsbesøg senest Pragh, Milano, Zagreb Seoul og Bio Fach i Tyskland
Dommer ved ”Årets KOK” 2004-2005-2006-2007- 2008
Dommer ved Mejeribrugets Goumetpris
Dommer ved young Cheff
Dommer ved Jomfruhummerfestival
Fagrelaterede aktiviteter:
Modtog broncemadalje ved Årets Kok 1997,
Modtog sølvmedalje ved Årets Kok 1998,
Blev nr. 3 ved Dansk Kartoffelråd konkurrence i Odense i 1999, og
Blev ved Dansk Kartoffelråd konkurrence i år 2000, nr. 2.
Modtog Juryens særpris i år 2002 for Årets Ret.
2007 Vandt den gyldene klo ved Jomfruhummerfestivalen
Diplomer:
1998 modtog jeg Euro-Toques diplom for udtagelse til VM for kokke i Lyon Frankrig.
2000 modtog jeg Euro-Toques diplom for udtagelse til VM for kokke i Lyon.
1997 deltaget på Goumetfestival I St.Morit, som fiskekok for Hans Beck Thomsen/Henne kirkeby kro
2001 deltaget på goumetfestival i Berlin, som dessertkok for Allan Schultz
2000 Modtog E.J æresdiplom.
Mikkel Karstad
Januar 1995 Udlært kok fra Krogs Fiskerestaurant
Feb. - Maj 1995 Aftjente værnepligt i søværnet som kok
Maj - Okt. 1995 Kok på Divan 2 i Tivoli
Nov. - Dec. 1995 Volontør på Restaurant Kommandanten og Saison
Jan. - Juli 1996 Kok på Restaurant The Halkin i London
Aug. - Okt. 1996 Kok på Restaurant Tante Claire
Nov. - Dec. 1996 Kok på Restaurant Kommandanten
April - Okt. 1996 Kok på Restaurant Bagatelle i Tivoli
Nov. - April 1996 - 1998 Kok på Restaurant Era Ora
Maj - Dec. 1998 - 2000 Souschef på Restaurant Kommandanten
Juni 1999 Far til Oscar
Jan. - Sep. 2001 - 2003 Køkkenchef på Restaurant M/S Amerika
Okt. - Dec. 2003 - 2005 Køkkenchef på Christianborg
April 2005 Far til Alma
Nov. - 2004 Madskribent for margasinet Euroman
Dec. - 2005 Madskribent for magasinet Gastro
Feb. - Nov. 2006 Gastronomisk rådgiver på tv-programmet New Scandinavian Cooking
Nov. - 2006 Overordnet køkkenchef Meyers Deli
Marts 2007 Far til Konrad