Pressemeddelelse

 

Aflysning af Læsø Jomfruhummerfestival 2020 – Pressemeddelelse.

Gruppebillede 2019Regeringens udmelding om, at der på grund af Corona situationen ikke må afholdes festivaler i august måned 2020, har desværre medført, at styregruppen for Læsø Jomfruhummerfestival må aflyse den planlagte festival lørdag den 1. august 2020.

Samtidig kan vi oplyse, at vi kommer igen med fornyet styrke lørdag den 7. august 2021.

Nu går styregruppen i gang med at kontakte taler, kokke, dommere, konferencierer, fotograf, tv, lyd, musik, flaghold, telt-, bord- og bodudlejere, stadepladslejere, råvareleverandører, overnatningssteder, restauranter, frivillige, myndigheder, sponsorer m.v., og aflyse allerede indgåede aftaler.
Jomfruhummerfestivalen hviler på et sundt økonomisk grundlag og den tidlige aflysning gør, at det økonomiske tab bliver begrænset. Men desværre ikke tabet af oplevelsen for de 5 – 6.000 gæster og vinderen af ”Den gyldne Jomfruhummerklo 2020” kommer til at mangle.

I de foregående 16 år, har festivalen altid været gennemført i et smukt og dejligt sommervejr – tak for det. Det håber vi på også vil ske fremover.

Hvis store festivaler bliver muligt i september måned 2020, planlægger vi at deltage i FOOD festivalen i Aarhus i dagene 4. til 6. september.
Vi ses igen.

Presseansvarlig Jess Jessen-Klixbüll, 40420505 – Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.