• Forside
  • Program
  • Konkurrencen
  • Deltagere
    • Deltagere 2018
    • Deltagere 2017
    • Deltagere 2016
    • Deltagere 2015
    • Deltagere 2014
    • Deltagere 2013
    • Deltagere 2012
    • Deltagere 2011
    • Deltagere 2010
    • Deltagere 2009
    • Deltagere 2008
    • Deltagere 2007
    • Deltagere 2006
    • Deltagere 2005
    • Deltagere 2004
  • Dommere
    • Dommerne 2018
    • Dommerne 2017
    • Dommerne 2016
    • Dommere 2015
    • Dommerne 2014
    • Dommere 2013
    • Dommere 2012
    • Dommere 2011
    • Dommere 2010
    • Dommere 2009
    • Dommere 2008
    • Dommere 2007
    • Dommere 2006
    • Dommere 2005
    • Dommere 2004
  • Info
    • Bedømmelse
    • Pressemeddelelse
    • Vinderen 2018
    • Vinderen 2017
    • Vinderen 2016
    • Vinderen 2015
    • Vinderen 2014
    • Vinderen 2013
    • Vinderen 2012
    • Sponsorer
    • Kontakt
  • Opskrifter
    • Kogebøger
      • Læsøs Guld
      • Mine somre i Paradis
      • Vi får go føé på Læsø
    • Læsø råvarer
  • Galleri
    • Billeder 2018
    • Billeder 2017
    • Billeder 2016
    • Billeder 2015
    • Billeder 2014
    • Billeder 2013
    • Billeder 2012
    • Billeder 2011
    • Billeder 2010
    • Billeder 2009
    • Billeder 2008
    • Billeder 2007
    • Billeder 2006
    • Billeder 2005
    • Billeder 2004

Persillesuppe m/jomfruhummer

Persillesuppe m/jomfruhummer (4 personer).


16 stk. kogte jomfruhummerhaler
1.5 l. hønsebouillon
2 dl. piskefløde
2 bt. persille

Hønseboullion nedkoges til det halve, tilsættes fløden og blendes med den skyllede persille.Smages til med Læsø salt og friskkværnet hvid peber. Hertil serveres frisk brød.

Hummeropskrifter

  • Jomfruhummersuppe
  • Lun jomfruhummer ragout
  • Hummersuppe med haler
  • Jomfruhummerhaler på spyd
  • Marinerede jomfruhummerhaler med kørvel
  • Ingefær marineret jomfruhummer med citronskum.
  • Råmarinerede jomfruhummerhaler med fennikel, hindbær og perikon
  • Jomfruhummere med Whisky
  • Jomfruhummerhale Seviche
  • Jomfruhummersuppe ( 4 personer)
  • Orientalsk Jomfruhummersalat
  • Persillesuppe m/jomfruhummer
  • Tærte m/jomfruhummer og pærer
  • Fiskepaté med hummerhaler
  • Læsøhummerhaler på spæd salat
  • Fyldt hvidløgsbrød med hummersalat
  • Grillede jomfruhummerhaler med djævlesovs
  • Hummerburger
  • Jomfruhummer i pikantsauce
  • Kanin grillet med Jomfruhummer
  • Jomfruhummer kuppel
  • Jomfruhummer med ruccola
  • Jomfruhummer Paella
  • Karry / chili - hummerhaler a la Dalby
  • Ristede jomfruhummere "x-large" m/lokale hindbær, skinke fra Slagter Juul, lakridssirup og vilde Læsø krydderurter
  • Stefans Kokta havkräftor
  • Ristede jomfruhummerhaler
  • Jomfruhummer m/ rød karry og ananassauce
  • Stegte jomfruhummerhaler med gulerødder og dildsmør
  • Vinderretten 2011
  • Vinderretten 2013
  • Vindermenu 2009
  • Vinderretten 2016
  • Vinderretten 2017
  • Vinderretten 2018

Kontakt PR-medarbejder
Jess Jessen Klixbüll
Tlf. 40420505

Design by LaeoeMedia