Fiskepaté med hummerhaler

Fiskepaté med hummerhaler


500 gr. Lyssej
1 lille løg
50 gr. Mel
2 hele æg
4 dl. Piskefløde
Læsøsalt og hvid peber
Friske hummerhaler fra Læsø.
1 bundt forårsløg.

Fiskekødet blendes med løg og tilsættes salt for at røre farsen sej.
Melet irøres og æggene tilsættes et af gangen.
Piskefløden hældes i og til slut tilsmages med salt og hvid peber.
Små portionsforme smøres med smør og fyldes halvt med farsen, herpå lægges en rå friskpillet hummerhale samt blancherede ringe af forårsløg.

Formen fyldes med farsen og bages i en forvarmet ovn ved 160 grader i ca. 10 minutter.

Dressing baseret på creme fraiche 38% tilsmagt med ravigotesauce, karry, sød Dijon sennep, salt og peber.

Serveres med et godt groft brød.